2023-01-14 84 浏览
之前上网都见过依间美食店嘅介绍 今次专程黎买啲返去同屋企人试下🤣🍀香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治一打开已经闻到好香嘅沙嗲牛味😍 认真仲好食过某啲茶餐厅嘅沙嗲牛肉🫣 沙嗲酱够浓 牛肉片嘅份量亦都好多 配埋滑蛋超好食😋 而且同三文治真系好夹🥪 方便赶时间要叫外卖 又惊吾够饱嘅人😛 🍀鲜芋泥肉松三文治每一啖都食到芋泥蓉粒 加埋肉松增添左口感😚 味道都吾错 不过因为味道偏清淡 所以记得最先食 之后先试浓味野🤣🍀士林台式香酥蛋饼自由选择食材 咁我就简左拉丝芝士🧀 培根🥓 蛋饼本身整得好有口感 烟烟韧韧 再加埋培根嘅香口 整体配搭好好食🤤🍀椒盐炸烧卖正正常常 $11有6粒 过下口瘾一流嘅小食😉🍀樽仔奶茶 樽仔咖啡奶茶几滑 而且吾会太甜😚 茶底味道几香浓 又吾会苦涩👍🏽 咖啡味道都吾错 两枝都系用套餐优惠加$8咋 好高性价比🤩

🍀香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治
香浓沙嗲牛肉滑蛋三文治