2016-04-05
其实成日都经过log on呢间cafe不过一直都无试过今日终于有机会试下食物选择以cafe嚟讲唔算少但系我一见到至爱嘅all day breakfast就当然系order佢啦!半自助形式order完就揾个位坐有人送过嚟,系光猛但舒适嘅环境等咗大概10分钟,至爱的早餐就送到!哗比想像中更好!有多士,生果,烟肉,火腿⋯最紧要就系超juicy嘅肠仔同埋滑滑嘅炒蛋!正!八挂问下啲staff,原来系用日本嘅鸡蛋制!怪不得咁好味!虽然都几大份不过成份食晒!哈哈!另外仲有惊喜!原来呢度嘅咖啡做得不错,虽然系跟餐加钱不过质素实在系好!老实讲我觉得比某某大型连锁店更高质素。呢杯latte深得我心!食饱之后有点后悔⋯因为见到啲甜品都好似好好味⋯隔离枱叫咗个西多士牛奶雪糕好吸引啊⋯不过有点饱下次再试!