2023-11-19 533 浏览
19/11/2023 星期日,轻松心情,行吓花园街,打算再次嚟W&T Restaurant 叹个午餐,因为之前都有帮衬,食过好味!今日果然冇令我失望,食物质素保持水准,店员友善招待,尽心给每位人客满意的安排。星期日都有set lunch,我哋叫咗两个午餐加side dishes,叹完午餐,已经到下午茶时间,我哋梗系叫个Cheese Cake 啦!午餐主菜:西班牙橄榄猪扒,份量大件,猪扒够肉汁,美味。海鲜意粉,可以选择走辣、大辣、少辣,啱唔食辣嘅人客,海鲜虾及意粉弹牙😋Side dishes:烟肉薯仔汤,炸鸡翼,帕玛火腿,松露炒滑蛋,蒜香炒杂菇。饮品:冻柠檬茶下午茶: Cheese Cake & Iced Lemon Tea ,芝士蛋糕甜度适中,好啱口味!食得开心,好满足!Happy Sunday 😊
午餐主菜:
西班牙橄榄猪扒,份量大件,猪扒够肉汁,美味。
Side dishes:
烟肉薯仔汤,炸鸡翼,帕玛火腿,松露炒滑蛋,蒜香炒杂菇。
饮品:冻柠檬茶

食得开心,好满足!Happy Sunday 😊
西班牙橄榄猪扒
海鲜意粉(走辣)
Side  Dish  -  烟肉薯仔汤
Side  Dish  -  炸鸡翼
帕玛火腿
蒜香炒杂菇
松露炒滑蛋
芝士蛋糕(原味)
下午茶:  芝士蛋糕(原味)配冻柠茶
西班牙橄榄猪扒
海鲜意粉(走辣)
Side  Dish  -  烟肉薯仔汤
Side  Dish  -  炸鸡翼
帕玛火腿
蒜香炒杂菇
松露炒滑蛋
芝士蛋糕(原味)
下午茶:  芝士蛋糕(原味)配冻柠茶