就放假啦,加上终于岀左双粮 同朋友决定豪番次每人预备$300 Budget去Chill下, 网上见呢间居酒屋好多好评,一于试下先店内好多日系摆设,灯光好令人放松同适合倾计。餐牌都有好多唔同类别既选择原条成田酱炭火烧鳗鱼饭($138)鳗鱼份量超大条,仲长过只筷子,加上厚肉,成个卖相打卡一流!佢表面烧到好香口,食落肉质好嫩滑,皮部份烟烟韧韧,加埋有啲蛋丝铺面,整体好有层次感。个汁就微甜微咸,汁既份量适中,用黎配爽口既珍珠米真系好夹好正,成个饭轻松食哂,超满足!不过鳗鱼有少少骨😋蒜香盐烧赤海虾(2只)($68)都系超级长又大只😂 卖相都系非常吸引,表面烤到金黄,上碟时已经充满香味。盐烧真系好惹味,而且虾味浓,口感又弹牙味道又鲜甜,虾头仲要有虾膏,正😋原只脆炸软壳蟹蟹籽沙律 ($108)一咬落去,真系脆到朋友坐对面都听到😂 软壳蟹表面好脆但食落有汁,完全唔油腻!配搭埋脆卜卜既蟹籽,清新既青瓜丝同蟹柳丝一齐食,整体口感丰富,加上沙律汁口感较轻盈,好味又感觉健康🥺美中不足系流心芝士烧年糕售罄,好想试啊!总结:店员不停主动帮手加茶环境舒适,无论环境同食物都好适合打卡,会再黎
就放假啦,加上终于岀左双粮

店内好多日系摆设,灯光好令人放松同适合倾计。

餐牌都有好多唔同类别既选择

原条成田酱炭火烧鳗鱼饭($138)

😋蒜香盐烧赤海虾(2只)($68)

😋原只脆炸软壳蟹蟹籽沙律 ($108)

🥺美中不足系流心芝士烧年糕售罄,好想试啊!

总结:店员不停主动帮手加茶
环境舒适,无论环境同食物都好适合打卡,会再黎