2020-09-25
收到嚟到铜锣湾食晚餐,拣左上hysan food court 食台湾菜😉.铜锣湾嚟讲d野食都算平噜,我哋叫左个红烧牛肉面🥣 汤底香浓带d辣,加上酸菜食味道更丰富!而牛肉系大大件嘅,又够腍唔会咬唔到架💪🏻 面底几弹牙~ .另一个便当叫左盐酥鸡便当🍱 d鸡好脆同十分之香,食落系外脆内软嘅。便当有粉丝、饭同粟米等配菜🥣 份量大又饱饱🥰.仲有台湾肠呀!好有风味😍😍.柑桔柠檬🍋 酸酸甜甜系解腻嘅✅.冷泡桂花乌龙茶😉 真系必点!桂花味好香,饮落乌龙茶香慢慢溢出🥰🥰#hk #hkfoods #hkfoodie #hkfooddiary#hkfoodblogger#hkdessert#coffee#hkig#goodwest#hkfoodies#hkfoodporn#foodies#hkigers#hkfoodblogshare#好味道#好西#香港好西#香港美食
仲有台湾肠呀!好有风味😍😍
柑桔柠檬🍋 酸酸甜甜系解腻嘅✅