(非会员)
2007-08-25 6 浏览
个日上左沙田新城市广场7楼,揾下有咩好野食, 我地见佢个menu唔错, 咁就登记位啦。我地有两个人, 佢有张4人俾我地, 仲有埋cushion~ 落单叫左和风pizza, 杂锦串烧同彩虹卷。上左和风pizza, 有个cutter俾你自己cut, 几好玩~ 味道唔错,有d沙律酱味同芝士, 又几夹。之后串烧好大份,都几好,有虾,牛肉粒(熟左少少),鱼粒,带子,鸡肉粒, 仲有好多红椒、黄椒、青椒, (太多,食唔哂, =p)食完pizza & 串烧, 已经饱饱地, 等左好耐, 耐到我地想走(都等左约15分钟), 叫佢埋单, 个rainbow roll先出现, 无计,个friend话cancel左, 不过见到有好大粒的鱼子呀,仲有大大块鱼生,如果唔系已经饱, 一定叫佢放低碟寿司!! 因为取消左彩虹卷,所以今次几抵食~
落单叫左和风pizza, 杂锦串烧同彩虹卷。

因为取消左彩虹卷,所以今次几抵食~