2022-08-27
百里香扁豆烩鸭胸配义大利软包 —$146法国芥末焗鸡胸 —$138螺蛳粉(唔记得咩名)—$108钟意食大份d午餐嘅必试😍 中午12.左右就入去食呢间餐厅,唔只系即刻有位,仲要有窗边位🤩坐低无耐就有人serve我地,斟水同埋介绍menu真系好周到👀转个头就出左去攞沙律🥗好多选择!最好味嘅当然系麻酱豆腐🤤沿住右边行仲有好足料嘅杂菜汤同埋面包食🤣攞左沙律好快就有人serve主菜啦😆一次来哂3样野食真系有效率,虽然张枱差d无位摆😅先唔讲味道,就卖相都好唔错😍个螺狮粉几好食之余 份量都几大碗🥣至于个鸡胸真系好淋,有d芥末碎铺左系鸡胸上面配埋个烧汁真系无得顶👍🏻份鸭胸就稍微有d失色,普通同埋个包同d汁唔算好夹,少少可惜😿整体来讲都唔错,最后有食埋沙律bar左边嘅甜品,侍应亦都有系适当时候送埋野饮!🍹真心推荐,同埋钟意食大份d午餐嘅人真系值得一试!😋
法国芥末焗鸡胸 —$138
螺蛳粉(唔记得咩名)—$108