2020-06-19 522 浏览
一开比佢d甜品吸引左,所以订左位试吓,上到去有好多人,几乎都满座,好彩有订位先。今次我地叫左个黑松露蒜蓉包配虾沙律,泡菜饼,炸鸡拼盘,鳗鱼饭及不能缺少的甜品。拼盘有很多款唔同嘅嘢食,可以满足晒唔同人想食嘅嘢,其中我最想食就系佢嘅甜辣鸡加薯条,他的薯条很香脆,甜辣炸鸡肉很嫩、多汁又不会很多油。至于串烧和其他小食就略为逊色。下次可以直接叫一份炸鸡!估唔到最令我惊喜嘅系鳗鱼饭,外表好特别,蛋白再加上鳗鱼饭,蛋白的口感再加上口口的鳗鱼粒,令到更有层次。然后就有每次都会食的泡菜饼,他的份量十足,食完其他最尾先食,但系都唔会干,而且很有泡菜味。食韩国嘢都唔可以少得嘅年糕,今次叫咗传统carbonara口味,再加上生鸡蛋,口感更丰富。我们也有叫奶昔,很creamy同有好重的水果味,不会似很假的味道❤️❤️feel到佢系真材实料做出黎👍🏻👍🏻到最尾虽然食到好饱,但系都叫咗一个甜品,他的香饼做得很薄,而且甜品嚟到𠮶阵个饼仲热热地加上雪糕,很享受冷热的口感

feel到佢系真材实料做出黎👍🏻👍🏻
  • 乌卒卒火山鳗鱼樱花虾饭