2017-09-25 203 浏览
今次同朋友庆祝生日,拣左呢间烧肉放题,book 左7个人,佢地比左张卡位既枱我地坐。坐齐晒人之后,店员就话拎个免费既龙虾刺身船,同埋烧肉拼盘比我地。佢地好似够8位先有龙虾刺身船,8位以下好似系刺身船黎,但佢地都好好甘比左龙虾刺身船我地,d 刺身几新鲜。佢既寿司,烧肉同刺身都系任食,仲有野饮都系任嗌架刺身唔算好大块,但系都够新鲜,d 虾都好鲜甜,同埋挑晒虾肠,好干净烧肉方面,我地嗌左牛柳粒,牛肋肉,牛筋骨,五花腩。d 肉烧完,个肉汁都仲keep 住,几好食,同埋唔会"鞋", 又唔多脂肪位。除左肉之外,唔少得有海鲜啦,嗌左虾,带子,青口。虾肉几爽,新鲜既。但系带子同青口就冇咩特别,冇咩味甘。食左甘多肉,紧系要食返d 蔬菜蔬果类既野,所以嗌埋牛油金菇,牛油粟米,茄子,菇,菠萝等等,仲有鸡泡鱼干觉得佢地真系好多野食拣,仲要系落单几分钟就到,唔会等好耐,所以成晚keep 住烧,又keep 住食。仲有呢个龙虾粥,好鲜甜,粥好绵,好好味呀,好钟意食。最后仲有movenpick 既雪糕,但唔系太够冻甘,d 雪糕比较软身。呢间野既野食唔错,新鲜又多款拣,店员既服务都好好。但系佢地佢抽油烟个野,抽得唔够快

佢既寿司,烧肉同刺身都系任食,仲有野饮都系任嗌架

但系带子同青口就冇咩特别,冇咩味甘。

仲有呢个龙虾粥,好鲜甜,粥好绵,好好味呀,好钟意食。

呢间野既野食唔错,新鲜又多款拣,店员既服务都好好。
但系佢地佢抽油烟个野,抽得唔够快,搞到d 烟飘晒出黎,加上卡位,最入既位置,空气唔太流通,所以对眼系甘比烟搞到想出眼水甘。

呢餐每位大概3百几蚊,唔太贵,真心推介大家去试。