2024-11-01 175 浏览
🐱猫迷必去观塘猫cafe🍝猫迷一定唔可以错过呢间猫Cafe💕作为一个不折不扣既猫奴,有猫既地方点可以冇我!位于骆驼漆既 「Catfeine 猫啡尾食」可以同猫猫挽到够,而且野食仲非常高质🤫cafe环境干净舒适,冇异味亦都唔会成地毛。仲有斗猫棒俾我哋自由拎嚟同猫猫玩,呢度既猫猫大部分都好贪玩,唔洗惊冇互动性。啱晒拍拖或者朋友仔聚会。🌸明太子蟹肉蟹籽意粉|$118酱汁非常creamy包裹住每条意粉,微辣既明太子味道浓郁,加上脆卜卜既蟹籽一啖接一啖完全停唔到口。🌸蕃茄鸡肉忌廉烩饭|$75味道系简单既番茄芝士味,饭粒唔会有生米口感(啱我),亦都有菇同鸡肉增加口感。🌸炸鱼手指配自制柠檬刁草酱|$45鱼手指就冇乜好讲,但佢个酱值得一试!比起平时既沙酱酱更加轻盈同埋多左一阵柠檬刁草既香气,一食就知系自家制,好fresh好开胃。🍵香浓焙茶鲜奶(热)🍹Oreo沙冰☕️冰美式咖啡用心制作既饮品,热饮有复杂既拉花、美式咖啡既冰块都系猫咪造型,处处都充满细节。cafe仲会不定时举办工作坊.e.g. 整猫咪杯垫、万圣节活动彩绘等等,Follow佢哋社交平台关注最新既活动~门市亦有猫猫用品可以选购,猫奴可以带手信番
🐱猫迷必去观塘猫cafe🍝

🌸明太子蟹肉蟹籽意粉|$118

🌸蕃茄鸡肉忌廉烩饭|$75

🌸炸鱼手指配自制柠檬刁草酱|$45

🍵香浓焙茶鲜奶(热)
🍹Oreo沙冰
☕️冰美式咖啡

cafe仲会不定时举办工作坊.e.g. 整猫咪杯垫、万圣节活动彩绘等等,Follow佢哋社交平台关注最新既活动~门市亦有猫猫用品可以选购,猫奴可以带手信番去比主子啦🤣