餐厅: Route 83 (廣福道)
资讯:

2020-09-05 1436 浏览
朋友带我去大埔食好西呀 广福街巴士🚌站门口,十分方便。店仔细细,但职员都好有礼貌呀叫左2 个lunch set , + 1 个honey mustard chips 😛黑松露杂菌炒意粉好香,好多菇 菇🍄都炒得好好食😋 正仲有牛肉菠萝burger ,我地share, 叫职员帮我地cut 开一半 🤤加埋菠萝好fresh ,牛肉好厚系有少少干,但都好ok ae Honey 🍯 mustard chips ,正呀 甜甜地加埋热辣辣焗薯条正又唔贵 ! 想encore
朋友带我去大埔食好西呀
广福街巴士🚌站门口,十分方便。
店仔细细,
但职员都好有礼貌呀
黑松露杂菌炒意粉好香,好多菇 菇🍄都炒得好好食😋 正

Honey 🍯 mustard chips ,正呀
甜甜地加埋热辣辣焗薯条正
又唔贵 ! 想encore