2024-07-15
星期六嘅晚上人在港岛突然间想食自助餐,一系太贵,一系full晒,就谂到食放题。揾到呢间唔贵又近近地嘅地方就即刻book。竟然book到再入OpenRice睇食评,见到咁多差评语开始有啲惊伏….但好想劲食,抱住死就死心态亲身试吓系咪真系咁,结果…有惊喜㖞!啲职员好殷勤服务态度好好,个个都系。 食物上啦,新鲜呀速度唔慢。最惊喜系海胆,海胆就见真章,冇臭味唔腥。熟食都不错,个人最钟意三文鱼鲛。甜品争少少,但仍比想像中多选择同OK。放题仲包火锅,我觉得真系好抵!三百几蚊食到咁多选择又好味CP值高㖞。另外环境都干净舒服。我见人多仲有包房。唯一系餐厅Wi-Fi上唔到网用唔到QR code落单,同埋𠮶度网络都收得差。最后用返最原始落纸仔嘅方式落单。不过都OK照上纸仔,食物准确,快,所以冇乜影响。咁嘅价钱有惊喜,质素又好,唔明点解咁多人比差评?!仲同行者讲唔通得罪咗人?😂 总括嚟讲食到一个大满足嘅周末晚餐
另外环境都干净舒服。我见人多仲有包房。
总括嚟讲食到一个大满足嘅周末晚餐