懒洋洋嘅星期六早上😸,就同老公落咗去楼下食一个靓早餐去开始一个开心嘅weekend !🫶🫶❣️丹麦烤多士+深海鱼柳配炒蛋❣️丹麦烤多士,松脆有咬口,当时一路食,一路听到索索声好搞笑!深海鱼柳炸得刚刚好,唔会太多炸粉,咬开里面系真系有鱼肉㗎 🧡!炒蛋够晒滑,超正啰!💚❣️脆香鸡扒配三角薯饼珍宝牛角包+ 煎蛋+轻量级火腿通粉❣️整体来讲好大份,里面有好多嘢又有鸡排又有牛角包🥐最后仲有个火腿通粉!薯饼脆卜卜,好好味!鸡扒煎得啱啱好,肉质鲜嫩弹牙,仲好Juicy 添🔸环境衞生方面🔸餐厅装修充满香港特色,睇落都好光猛同埋干净卫生!座位阔落一啲都唔迫!服务员态度有礼🤝,反应速度都好快😼,另我有一个好愉快嘅早晨!咦咦,食完之后发觉原来呢间餐厅夜晚系可以食烤鱼鸡煲同埋麻辣火锅,下次夜晚一于要黎试吓先👍食咗一个咁丰富咁满足嘅醒神早餐,就可以开始啊一个开心嘅周末啦!🙌🏼
❣️丹麦烤多士+深海鱼柳配炒蛋❣️

🔸环境衞生方面🔸