2023-09-24
今日一行人想去置乐揾好野食,一经过呢间餐厅,比佢既香味吸引左,见到乔宝宝张相就信佢入左去。果然唔令我失望,样样都好食。餐汤我地饮左好耐都唔知咩味,但好味Tandoori Chicken with Chennai Roti份量系少啲,鸡唔够烧味,但好滑。Chennai Roti虽然唔够牛油香,但佢甜甜地,唔点酱都好好味,我先生唔钟意食香料味所以唔点汁,但净食饼佢都好钟意Butter Chicken鸡少左啲,汁就同普通印度店差不多,Naan Bread都系正常味,但重点系热,系好热,超正既感受。佢有几条薯条,炸到又香又脆,好正。墨西哥鸡饼我本身以为佢无啦啦有墨西哥野,系唔会好食,一切开竟然拉丝,个饼又香又脆,料够热,我地全部一致投票佢最好食。Four Cheese Pizza 我先生唔钟意食印度野,所以佢自己叫左Pizza,我地起初都歧视佢。点个个饼又香又脆,芝士唔同普通Pizza店,总之劲好食。Masala Tea唔够茶同香料味,唔驶加钱转就当饮无味奶茶冻奶茶卖相好,但佢地话唔甜,但有薄荷味,几特别芒果Lassi好artificial既芒果,仲要加18蚊,下次no no...
果然唔令我失望,样样都好食。
餐汤
我地饮左好耐都唔知咩味,但好味
Butter Chicken
墨西哥鸡饼
Four Cheese Pizza
Masala Tea
唔够茶同香料味,唔驶加钱转就当饮无味奶茶
冻奶茶
卖相好,但佢地话唔甜,但有薄荷味,几特别
芒果Lassi