餐厅: La Parole
资讯:

2011-09-21 10 浏览
哈哈哈…….有一日到了上环一带去揾朋友之际时,佢话柏廷坊有间法国餐厅,,,同佢倾开先知laparole系一间咁有意思既餐厅,部份金钱会帮d语言有障碍既小朋友。随即就同朋友去试下,去到等左一阵就有得坐,两人睇一睇就决定到食乜。鲜大虾pasta------卖相不错…d虾新鲜可口,酱汁更带出虾既鲜味。牛柳配法国松露红酒汁,贵格松露,松软既牛柳放在红酒汁上,配有薯条既衬托,极之美味!!!至于甜品方面,就系apple tart啦,平时都中意食apple tart,嚟到既时候第一时间就觉得卖相唔系话特别出众,不过食落口就另一回事,一口雪糕,一口tart, yummy!!整体而言,食物都感满意,加上餐厅简约设计既环境,令食客感到满足。就系咁食咗一个口感满足既晚餐!!