2023-06-12
好椰!𝑌𝑒𝑠 𝐶𝑜𝑐𝑜𝑛𝑢𝑡! | 𝐾𝑤𝑎𝑖 𝐹𝑜𝑛𝑔 | 椰皇🥥呢间位于葵涌广场天桥附近专食椰皇既甜品铺想试好耐~终于试到啦!不过呢间铺铺面唔系太显眼,想食既朋友就要留意唔好行过龙呀~见到万宁转左沿住川味方向行就岩架喇!✨椰皇珍寳啫喱 🥥 $60椰皇啫喱食落好Fresh~ 似系用椰青水整出嚟既大菜糕,真材实料,唔会太甜~夏天食有种消暑既感觉,椰皇啫喱可以配唔同既配料,今次简左椰皇珍寳啫喱,入面有爆珠、寒天波波同埋芋圆,芋圆口感烟靭软糯,食落唔会好硬实的的咁,再配埋爆珠、寒天波波同椰皇啫喱食都几match!好食!雪燕桃胶椰皇炖蛋白🥥 $58唔想依食冻野既朋友可以选择椰皇炖蛋白,再加埋桃胶同雪燕,好养颜~呢款都系真材实料! 桃胶同雪燕份量都算多,炖蛋白好香椰皇味,唔会太甜,再加埋啲椰子脆片增加口感,食落好有层次,推荐!
椰皇珍寳啫喱 🥥 $60
雪燕桃胶椰皇炖蛋白🥥 $58