2023-07-16
作为西班牙菜爱好者,梗系要试下好多tapa 选择既Tapa Room😜⭐️黑毛猪鞍架配些厘醋烧汁伴炸薯粒 $198个猪虽然猪味唔系好浓,但系食落去都好嫩,有肉汁。我觉得侧边既薯粒有惊喜,上面有paprika粉,食落去又香又脆,唔错👍🏻⭐️西班牙薯仔蛋饼 $78餐厅系可以加明太子或者肉肠茸,但系我今次就乜都冇加,感觉有少少dry,就系蛋味同薯仔味😂下次可以试下加料,味道应该会丰富啲,同埋呢个蛋饼虽然唔系好大个,但好饱肚,建议share 🤓⭐️蕃茄脆包,腌白银鱼 $48呢个一咬落去个包系劲脆,未咬到底已经分开左😋😋食落去劲fresh,有蕃茄同橄榄油嘅香味,加上白银鱼既淡淡咸香味,好正!⭐️White Sangria/Virgin Sangria $48/$50叫左一杯柳橙味既Sangria同埋无酒精既Sangria,酒精当然唔浓,有淡淡果香。反而virgin sangria 觉得有少少药水味,但可接受😗门口仲有个少少既打卡位,都几靓嫁❤️
⭐️黑毛猪鞍架配些厘醋烧汁伴炸薯粒 $198
⭐️西班牙薯仔蛋饼 $78
⭐️蕃茄脆包,腌白银鱼 $48
门口仲有个少少既打卡位,都几靓嫁❤️