2022-03-09 91 浏览
冇堂食就唯有叫外卖, 成日都好想食牛腩米,呢日估唔到俾我揾到呢间正野! 呢间乐园都有唔少分店, 而我食呢间既分店系系新都城既商场入面, 买个外个阵都见到有好多人等紧, 佢仲有D 生既配料可以俾人买番屋企打边炉, 咁冻既天气真系岩哂! 我叫左个崩沙牛腩米, 一个牛三宝河, 芥兰, 脆骨皮, 野饮就冻柠茶同埋豆浆~ 叫外卖记住一定要分汤, 虽然分汤要加$1, 但因为D 粉都好爽汤, 番到屋企唔够汤真系会唔过瘾! 崩沙牛腩米真系冇叫错, 虽然要$59, 但系D 牛腩真系好好食!!! 佢既牛三宝都好多料, 加辣椒油食够哂过瘾! 同埋估佢唔到竟然仲有脆骨皮, 普通炸鱼皮叫得多, 脆骨皮系门鳝, 真系好少见, 同埋口感好得! 呢间粉面店真系好得, 佢既汤底饮完一D口渴既感觉都冇! 一流! 下次要试下第2样!