2022-04-01 110 浏览
经过呢间远近驰名嘅烧鹅店,都系第一次帮衬,门面有好大只鹅公仔著住件衫,好盏鬼,呢间就系陶园烧腊饭店。呢间已经好多年,好有历史,而且好出名系用荔枝柴秘制脆皮烧鹅,所以真系好好食,舖头入面除咗可以外卖之外,仲有座位可以堂食。我经过嘅时候,已经见到有两位喺度排队买紧, 真系好出名好多人食呀!原来价钱仲好大众化,中午同下午茶都好抵,有烧鹅濑粉都系45蚊,另外仲有叉烧拉面, 都系38蚊。最后我买咗左下装烧鹅同埋叉烧嚟 斩料,都系百零蚊! 烧鹅真系皮脆肉嫩,而且仲有肉汁,肥瘦适中,好好味,好香,食落又唔会好漏,佢仲配埋三包酸辣酱,其实吾洗点酱仲好食,原汁原味!另外叉烧烧得岩岩好,外面脆入面软,吾会好干好老先最好味,而且价钱好合理,一大盒先40元,真超值。价钱味道好,服务都好好,等紧期间有讲有笑,深得一班熟客仔爱戴,我第一次光顾都觉得d人好nice,这都系留住客人之道。

外卖自取