2019-08-02 848 浏览
约咗一班朋友庆祝其中一位生日,主角就想搞搞新意思,拣长呢间中东餐厅,有得睇有得食。 点解 ?下面话你知。牙签羊肉 将羊肉串喺一支支牙签上面 ,好方便,重点系佢将啲羊肉烤到好香口,唔会太重羊骚味 ,羊肉同香料混合埋一齐升华到一个层次,令到所有人一口接一口咁食 ,结果要叫多一碟先够。羊肉pizza呢个都值得推介,因为佢嘅羊肉调味的好香,充满咗中东嘅香料味。薄荷春卷 鱿鱼圈炸得几干身,里会又够湿润。海鲜中东面配忌廉汁呢个菜偏向西式,配搭搭中东面, 几有趣㖞唔错。大概八点钟左右,就会有美艳动人嘅跳舞女郎出嚟跳肚皮舞😍 老实讲真系跳得几好睇, 全场人都会畀佢吸引住望过去,气氛好好。佢亦都会邀请在场嘅人士出嚟一齐跳 ,怕丑嘅我就冇啦,都系乖乖地坐喺度欣赏好了。

约咗一班朋友庆祝其中一位生日,

牙签羊肉

羊肉pizza

薄荷春卷

鱿鱼圈
炸得几干身,里会又够湿润。

海鲜中东面配忌廉汁
呢个菜偏向西式,配搭搭中东面, 几有趣㖞唔错。

庆祝纪念
生日