2017-04-09 370 浏览
之前有几次都想嚟试,今日终于嚟咗,主要为咗食梳乎厘pancake,其他都系因为未食野肚饿所以叫嚟打低。主打既梳乎厘pancake,感觉好似食紧纸包蛋糕面个层㶶㶶地既野,好似,不过呢次系我第一次食梳乎厘pancake,所以唔知算系好定普通,迟啲会去其他地方试,再上载。砚肉意粉都几好食,不过可以多少少汁,但唔系正宗意大利餐厅嚟讲已经算系好好食,起码一定好过是但一间日式西餐或者大型连锁个啲汆到软晒先加啲汁搞晕佢个啲意粉。All-day breakfast最surprise既地方系佢个两块面包,好脆好好味,其他一般正常既all-day breakfast,可以再叫。第四个手指公比佢个两块包。两杯咖啡,讲真,好普通,但我本身唔系一个识饮咖啡既人,所以纯粹普通个人感觉:我叫咗rose latte,佢杯latte 真系好latte,超多奶,但玫瑰味欠奉,不过都好饮,只系无乜玫瑰味。peppermint本身啲味好易出,所以就饮到,佢得意既地方系杯咖啡真系有啲唔同色,几得意。服务:半自助式,自己斟水买野同拎餐具,所以唔洗加一,适合附近番学既大学生,定位几好,叫完份餐会自己送过嚟亦都会帮你收,几好,侍应(

第四个手指公比佢个两块包。

服务:半自助式,自己斟水买野同拎餐具,所以唔洗加一,适合附近番学既大学生,定位几好,叫完份餐会自己送过嚟亦都会帮你收,几好,侍应(应该系合伙人嚟我估)既服务态度都几好,斯文有礼貌。

总括嚟讲我会再嚟帮衬,休息下食甜品坐下倾下偈都几好。
砚肉意粉
All day breakfast