2023-07-01 322 浏览
放假入屯门玩,虽然睇唔到牛牛,但系都决定食埋个lunch先走冇行开呢头,咁啱行开一田见到呢间,睇完餐牌觉得都唔错,就决定食埋嘢先走。见到餐牌多数都系西餐,burger薯条,但系竟然有威灵顿牛扒二人餐,同埋千层面!仲要人均百几蚊,真系几抵食。不过lunch就唔食咁饱,所以净系叫咗burger薯条同埋千层面,加小食同嘢饮。薯条单叫$18,如果叫咗主食跟餐就会平啲,$15有嘢饮同薯条。其实都几大兜,仲要系粗切薯条,啱啱炸起好脆口呢个真系超推介,味道啱啱好,唔会话好咸。另外仲叫咗杯Dirty同埋Latte,咖啡冇特别加糖,饮落去会系先苦后回甘,咖啡嘅香味都好明显,同埋奶香浓厚,如果钟意饮咖啡嘅可以试吓个burger系即叫即整,超级足料,讲紧系大过一个成年男士嘅手(拎起都好重手)比起某间M字头Burger,真系讲紧差唔多两至三倍嘅馅料,食落去系好传统嘅burger味,加咗芝士同茄汁,肉扒好Juice,咬落去都会有汁水流出,唔会好干,成个burger口感丰富,啖啖肉千层面都系即叫即焗,等咗15至20分钟,上到嚟个卖相都好吸引,侧边有好多薯蓉同埋芝士,味道都好好食,酸甜中带有超级拉丝嘅芝士,千层面皮

仲要人均百几蚊,真系几抵食。

炸薯条

呢个真系超推介,味道啱啱好,唔会话好咸。

至尊汉堡

意式千层面

千层面都系即叫即焗,等咗15至20分钟,上到嚟个卖相都好吸引,侧边有好多薯蓉同埋芝士,味道都好好食,酸甜中带有超级拉丝嘅芝士,千层面皮都好烟韧,唔会话好淋冇口感,呢个价钱嚟讲真系超级推介,性价比极高

朱古力布朗尼

最后仲试埋个朱古力Brownie,朱古力味超级之浓,唔系平时食开代可可脂味𠮶种feel,反而系黑朱古力嘅感觉,入口即溶

估唔到一田入边都会有一间性价比极高嘅平民西餐小店,如果再有机会,一定会再食,Staff态度好好,又坐得舒服,仲要价钱都唔贵,真系好值得一试
2023-06-28
炸薯条