6天前 0 浏览
之前已经睇到好多朋友过嚟玩,今次特登收工过嚟感受吓系咪真系咁好玩先🤣重牌藤椒烤鱼(黔鱼 )$288一嚟到系劲香,上面铺满晒芫荽、青椒同花椒,而且条鱼系煎过本身已经好香,再加上呢条鱼肉质非常好,仲要剩系得中间一条骨,唔会有细骨,所以好方便食,唔怕食到骨刺,而且佢下面都仲有配菜,例如有酸菜、莲藕、花生芽、莴笋,成个烤鱼相当丰富!腊肉炒芥兰$78腊肉油加上芥兰,令到成个菜都劲香,而且腊肉份量超级多超级水果茶$45呢个超级推荐,嚟到系劲大杯劲重🤣,单手拎起都有啲惊跌,水果茶超级解渴,里面仲有好多大大粒嘅水果,有百香果、西瓜、哈密瓜同菠萝,真系系新鲜水果黎!!Blue ocean $88佢系一杯Cocktail嚟,嚟到成杯嘢劲吸睛,用个水泡鱼嘅杯装住,造型很可爱,成杯嘢都系蓝色,绝对啱晒钟意打卡既我波罗的海$28 烧得劲香,本身菠萝系劲多汁劲甜 好好食鸡软骨2串 $28烧得好香脆,佢仲有好多唔同嘅串烧,绝对系岩晒小酎一下再配上串烧呢间餐厅成个气氛都好好,当时九点黎到,坐咗半个钟开始就有live show,大家都好开心,好多欢呼声,10:30左右就系客人自己点歌环节,估唔到大家都好踊跃去上台唱歌,

重牌藤椒烤鱼(黔鱼 )$288

腊肉炒芥兰$78
腊肉油加上芥兰,令到成个菜都劲香,而且腊肉份量超级多

超级水果茶$45

Blue ocean $88

波罗的海$28
烧得劲香,本身菠萝系劲多汁劲甜 好好食

鸡软骨2串 $28

呢间餐厅成个气氛都好好,当时九点黎到,坐咗半个钟开始就有live show,大家都好开心,好多欢呼声,10:30左右就系客人自己点歌环节,估唔到大家都好踊跃去上台唱歌,展现自己嘅歌喉,喺香港有咁样嘅地方真系好新鲜,最重要价钱又唔贵!
$300 (宵夜)
  • 超级水果茶
  • 香辣烤鱼