2022-11-27
八〇 After Eightys🌟📌香辣蒜片意粉 Spaghetti Aglio Olio(💰78)成日都见到呢款意粉,其实要做得好食都唔容易🥲好简单嘅食材就整到超好味嘅一碟意粉🍝我自己都试过喺屋企整但系整极都整唔到同一种味道🤧呢间啲意粉每一条意粉都有橄榄油🤤软硬适中,但略嫌有啲太湿👀但佢啲蒜片真系整到好香🤤每次见到有呢款意粉都会好想食,有冇人同我一样🤣🤚🏻📌80’s waffle🧇(💰98)Waffle好有惊喜‼️上枱嘅时候就已经摆盘摆得好靓,配埋士多啤梨🍓同蓝莓🫐,仲有一球士多啤梨味嘅雪糕同埋朱古力酱😍超级丰富,外层好脆⭐️最最最惊喜嘅系佢入边有黑糖珍珠🥳系嚟之前我哋唔知佢入边会放珍珠🧋增加咗个口感,喺食紧个外脆内软嘅waffle嘅时候食到好烟韧嘅珍珠,再加咗多一个层次味道😚虽然份量足够两个人一齐share食,但我觉得就有少少偏贵😵带个头盔评高低🎈🐾🐾🐾🐾~5🐾为满
📌80’s waffle🧇(💰98)
带个头盔评高低🎈
🐾🐾🐾🐾