2018-12-09 5555 浏览
去开海港城行街行到攰攰地就揾间cafe坐下食件蛋糕,Cova 以前一直有买佢嘅西饼外卖回家食 水准唔差。 虽然系下午茶时间但好好彩都有空位可以做 本身想试个下午茶buffet 但时间差唔多完 出面嘅食物都食咗大半 都系决定就咁叫件蛋糕食算。叫咗个mango cake 食, 虽然忌廉有啲多 但食落都唔系Heavy唔甜, 蛋糕好松软 旺角酸酸地又够开胃 配埋啲忌廉嚟食 真系有种入口即溶嘅感觉 🤤 唔使几啖就食完 而且又唔会好饱 过多一阵都仲食得落晚饭 但又可以满足左我嘅Sugar Craving. 正啊!而且值得一提嘅系虽然当日好多人 但待应嘅服务一样好好 有礼貌又唔会西面,真系抵赞!