2023-11-22 512 浏览
一向都觉得 Interval Farmacy 啲菜好新鲜, 因为啲菜喺餐厅里面温室种嘅, 都知道成本会贵啲!今次见到佢哋有个墨鱼汁海鲜pizza, 立刻试下啦。个pizza饼底都系佢哋一向好出名嘅酸种饼底, 烤到㶶㶶地好正, 再加上今次有墨鱼汁, 黑上加黑⚫⚫, 都几特别, 我谂住二百几蚊个pizza, 加埋佢一响出名啲嘢新鲜, 谂住啲虾应该系新鲜虾啩, 点知都系雪藏虾, 有少少失望😥。啲小八爪鱼好爽, 亦都有好多只, 弥补返少少失望。个饼底有少少辣, 都几惹味同好衬啲海鲜👍整体嚟讲系好好食, 而且个pizza都好大🍕, 两个人食都应该得!我用咗35蚊加咗杯冷泡乌龙茶柠檬水, 都几好饮, 可惜好细杯, 杯里面仲有好多冰, 我觉得加廿蚊就差唔多!始终Interval 出品一定好食, 但今次食个lunch要三百蚊我就觉得有啲贵, 下次都系叫返普通意粉或者pizza算数!

Farmacy 沙律

墨鱼汁海鲜pizza