2024-09-29
听朋友讲有一间好有特色又好食嘅hotel 西餐厅,就即刻嗱嗱临book左同老公试吓先!😬唔好讲咁多,开餐先!饮Cocktail嘅嘢,识饮一定系饮old Fashion !因为我本身都好钟意饮Whisky, old Fashion呢个Cocktail就系加入咗whisky,whisky 味唔会太抢 , 呢个cocktail 绝对值100分!💯💯🐮澳洲草饲西冷 12安士!牛并唔系普通嘅牛🐮系澳洲西冷😍!食靓嘅牛扒同普通嘅牛扒个分别好大,食肉质就会知道🤟🏽!呢个澳洲草饲西冷,用烧既方式烹调,肉嘅质地仍然非常软林林✌🏼✌🏼,肉质鲜嫩,超Juicy !简直Perfect!🥳龙虾芝士通粉!平时龙虾多数都系配意粉,配通粉都系第一次!龙虾酱汁非常浓郁,浓而不腻!食落仲好有龙虾嘅甘香!而佢唔系剩系得龙虾汁里面真系有淡淡龙虾肉!龙虾肉弹牙鲜嫩,超有口感!😻龙虾酱汁唔会太浓,非常好食
唔好讲咁多,开餐先!