2011-07-15 23 浏览
寻日又系外勤的日子, 又系多谢老细的日子Lunch去左新都城pizza hut, 一人一个lunch set.我: 凯撒沙律+肉酱千层面+冻柠老细: 菜汤跟蒜蓉包+西西里辣肉肠薄脆批+汽水凯撒沙律: 生菜够fresh, 底有沙律酱, 面有芝士粉, 加埋少少够干身的烟肉碎同脆脆的蒜蓉包粒, 几好食餐汤跟的蒜蓉包: 沙律的蒜蓉包粒比它裹要脆, 失败肉酱千层面: 肉酱够多, 面软硬适中, 好正, 2边的薯蓉焗到有少少脓, 香香脆脆的, 又热辣辣, 想唔好食都几难西西里辣肉肠薄脆批: 真系好薄 D边好似食薯片咁脆~ 辣肉肠够干身, D鸡粒juicy, 又有车厘茄同芒果, 好丰富下. 个人觉得芝士唔够=3=D野真系几好食, 但份量太少了. 知道老细的食量系我的3倍有多, 唔敢食咁多, 食左2片pizza, 半份千层面就说够了, 但我其实未饱的 T.T
寻日又系外勤的日子, 又系多谢老细的日子

我: 凯撒沙律+肉酱千层面+冻柠
老细: 菜汤跟蒜蓉包+西西里辣肉肠薄脆批+汽水

凯撒沙律
餐汤跟的蒜蓉包: 沙律的蒜蓉包粒比它裹要脆, 失败
肉酱千层面
西西里辣肉肠薄脆批