2023-08-01 35 浏览
本身从来唔打咭,所以冇影相,咩都冇。我中意食burger, 而且绝对系一个对食物有要求既人。今日试完呢间店,好想写个食评帮下佢。今日第一次黎食,叫左一个洋葱蛋牛肉burger set, 另一个最贵忘记名既牛肉burger set .我个蛋牛肉burger, 一咬落去,爆哂蛋汁肉汁出黎,个包好新鲜软熟,汉堡扒食得出唔系买货,系自己做,我个friend 个多牛burger(估计最少两层肉)既牛肉味超浓,整体成个汉堡好新鲜,好juicy, 真系好好味,食得出用心造既一个食品。只系店铺门面太唔起眼,又唔放menu/menu 冇相,唔系search openrice, 经过都唔知有咁正既burger 食,所以我先写呢遍食评,希望多啲人知多啲人去试,而质数又可以keep住,我下次一定会再黎食!加油呀!
本身从来唔打咭,所以冇影相,咩都冇。
加油呀!

2023-08-01