2022-11-28
🌟清甜萝白🥕🌟 + 瑞士鸡翼🍗 浓香沙嗲汤底 幼面 $43🌟酱烧猪颈肉🥩🌟 + 日式粟米豚肉饺子🥟 金牌麻辣汁🌶(小小小辣) 米粉 $36一排冇食车仔面,女朋友就介绍呢间喺荃湾既餐厅🤩餐厅既装修行80、90年代大排档风格😆,播既歌都系𠮶个年代既金曲❤❤虽然系用大排档既折枱折凳,但环境都好干净整洁😁至于野食方面,我同女朋友都一致好评😍清甜萝白🥕真系好清甜🤤一啲渣都冇😍猪颈肉🥩就好稔、好入味😙而瑞士鸡翼🍗同日式粟米豚肉饺子🥟就正常发挥🤣女朋友好钟意个沙嗲汤底,非常浓郁,食到好香既花生酱🤤而我就比较钟意清汤加金牌麻辣汁(小小小辣),清甜既汤再加麻辣既香味😙值得一提既系呢间餐厅性格比好高,就咁两𩠌面都系$36😆我地临走先发现餐厅有5样必食推介既𩠌,而我地1样都冇试到🤣🤣下次再黎一定要试下🤤