2024-11-20 706 浏览
享cafe 📍香港🇭🇰 大角咀👉🏻follow @kumikofindfun 分享我的足迹#米吃 #今日教练食呢D #今日食呢D .✨慢煮西班牙猪肉眼扒 $96**米饭,芥香秋葵食到有猪味 唔系好似出面啲急冻货 拿走晒啲味道荞麦面 猪肉弹牙 够厚 食得好满足 .慢煮和牛牛小排烤牛骨髓 $174**荞麦面(冷),明太子玉子,兰王蛋牛骨髓 面头有啲脆脆呢个配搭唔会令到牛骨髓一坺嘢 放入口里有层次感牛嘅熟度 一般人都会喜欢 如果钟意食生啲嘅可能会觉得有少少太熟 口感弹牙 好食既.面 加了蛋 口感会更滑~点餐时 店员有讲配饭较好 但我想试面😂试后感 蛋配饭会比较好除非喜欢食面多点 因为面本身都有味道 同干身 要配返少少冷面汁 但系又会沟淡咗蛋嘅味道 变左有3种味 兰王蛋 面 汁 都有味.🥤☕️陈皮拿铁 $48超级浓陈皮味 落足料 好香滑.🍹超级开心椰 $58浓浓开心果酱 配椰水 清甜 好啱宜家好焗嘅天气饮一杯 爽.消费共 $376.💫 #享cafe#大角咀 #大全街 #大同新邨Follow and Like 系我最大既支持🫶🏻——————————————🔸✨ 想问有关 资料 / 地址
享cafe 📍香港🇭🇰 大角咀
#米吃 #今日教练食呢D #今日食呢D
✨慢煮西班牙猪肉眼扒 $96
**米饭,芥香秋葵
食到有猪味 唔系好似出面啲急冻货 拿走晒啲味道
荞麦面 猪肉弹牙 够厚 食得好满足
慢煮和牛牛小排烤牛骨髓 $174
**荞麦面(冷),明太子玉子,兰王蛋
牛骨髓 面头有啲脆脆
呢个配搭唔会令到牛骨髓一坺嘢 放入口里有层次感
面 加了蛋 口感会更滑~
点餐时 店员有讲配饭较好 但我想试面😂
试后感 蛋配饭会比较好