2016-10-27 487 浏览
Set 1 $78 Beef Banh MiSpicy Corn SaladCheese FriesLemonade叫set 真系太抵, 基本上已经系2人份量, 而且好食😋😋 先讲主菜, 用左越式法包, 中间有腌得入味既牛肉同泡菜, 加左爽脆onion 减低腻感, 正😜👍 Cheese fries 香脆; corn salad 反而无咩特别🙈另外散叫左Fried sweet & spicy chicken $48炸鸡超香脆, 加埋甜辣既sauce 好香口惹味😄Rice Cake Dish $38Rice cake 其实就系topokki, 上面加上香脆bacon,😙😙味道更丰富Tuna Quesadilla $38Tuna相对失色, 可能选beef/chicken 会特别d🙈 tortilla 太薄, 相比起Bahn Mi无咁香, 而且都无咩口感🌝🌝 不过中间除左tuna 仲有唔少既cheese, 芝士控应该去喜欢最后系叫set 必加$5追加既lemonade, 就算单点$25我都觉超值😆 因为有成1L, 绝对系for 2ppl share~ 呢个系我饮过最正既lemonade, 有唔

Set 1 $78
Beef Banh Mi
Spicy Corn Salad
Cheese Fries
Lemonade

另外散叫左
炸鸡超香脆, 加埋甜辣既sauce 好香口惹味😄
Rice Cake Dish $38
Tuna Quesadilla $38

最后系叫set 必加$5追加既lemonade, 就算单点$25我都觉超值😆 因为有成1L, 绝对系for 2ppl share~ 呢个系我饮过最正既lemonade, 有唔少新鲜既薄荷叶/lemon, 加上佢地🍯既调味, 好fresh 好好饮♥ 食完炸物饮番啖, 赞~
Ps 相乱七八糟😂 太心急要食啦
Secret menu- banana milk icecream $20

定期更换既神秘menu🌝 有去过韩国都会好熟悉佢既味道, 就真系韩国出名既某某牌子罐装banana milk 🍌 所以溶左都唔紧要, 饮番😂
Texture 唔似icecream 咁幼滑, 反而有d 似yogurt 既感觉... 感觉banana milk 味道不太神秘, 会比较期待下次既 Earyl grey icecream
整体好食, 性价比高, 绝对会encore

hungerfood
  • Banh mi