2024-12-26 245 浏览
行过记得之前有youtube介绍, 6pm左右以为未开舖,见到门口有张纸贴表示只售A5和牛有位菲律宾姐姐即刻俾位我坐低跟住拎咗一份好简单嘅餐牌,个位日本厨师好忙,又要set 枱,又要切肉,争d连买单都要佢做个餐牌食烧肉最少都要$250起,见第一次你就下一份细嘅烧肉盛试吓,佢哋上菜会迁就客人用膳节奏,其实一坐低佢就上咗一杯细嘅绿色糊状,暖身前菜,似系打成糊状嘅菠菜蓉之后先上蕃茄沙律,然后再上烧肉,食到差唔多中段有厨师亲自拎咗蘑菇汤出嚟,呢个菇汤好足料,杰度都差唔多似gravy 咁,味道偏咸牛肉嘅质素都几高,入口即溶,另外深色小小嘅肉味香浓,厨师介绍系harami (skirt steak)啲牛肉份量都几多,下次要揾埋朋友一齐食大概7pm 有2枱人walk-in ,都冇位,店主叫佢哋坐对面饮杯嘢等一阵环境就好似一般日本小店咁,自家一脚踢搞掂🫱🏽‍🫲🏼今日埋单$545,冇加10%

有位菲律宾姐姐即刻俾位我坐低

啲牛肉份量都几多,下次要揾埋朋友一齐食

环境就好似一般日本小店咁,自家一脚踢搞掂🫱🏽‍🫲🏼

今日埋单$545,冇加10%
蕃茄沙律
细牛肉拼盘
蘑菇汤
2024-12-26
蕃茄沙律
细牛肉拼盘
蘑菇汤
  • 牛肉盛(细)