2018-10-18 47 浏览
第一次黎食, 听闻系中泰菜, 食落的确有D mix 既感觉,有4人餐无叫到,因为好多野想试, 所以散叫。😏首先冬阴公汤,同泰国餐厅饮过嘅有啲唔同,蕃茄较多几特别较易入口,唔错都好好饮😋。前菜系软壳蟹牛油果纸米卷,点泰式辣酱食, 真心推介好食,同个酱好夹另外叫左个避风塘野生辣龙虾, 都系推介要食,好正, 好啱钟意食辣嘅我。😋😋之后就系菠萝炒饭,都系好好食,入边有扎肉,有虾,比其他餐厅好食最后叫咗两只乳鸽仔,需时较耐, 要早D 叫定, 唔知佢点整啲便可以好软,有啲入口即溶嘅感觉,喊到适中唔会太咸,都唔错👏🏻👏🏻总结,服务,环境及态度几好,嘢食比想像中好食,推介👍🏻👍🏻👍🏻
2018-10-15