2019-10-26 356 浏览
知道中心开左新铺头 就同家人一同去试食 我地贪心啲 嗌左好多样铺头新开无耐 客似云来 都多人排队等食 环境有点迫 不过很热闹子姜鲜虾腐皮卷:好脆口,子姜令成碟点心无咁腻,系新奇配搭萝卜糕:好松脆,佢加左啲日式风格,仲有千岛酱汁,味道好似食紧章鱼小丸子咁,不过佢系萝卜饀,健康啲,几得意雪山叉烧包:我最钟意呢个,佢够新鲜热辣,表层啲雪加埋蜜汁叉烧饀,好夹好好味!推介一定要点呢样!药膳浸鸡脚:同平时酒楼食既差不多,普通黑金流沙包:黑色加金色,好靓,第一次食卖相咁得意既流沙包,流沙饀都好食,够新鲜红米脆皮鲜虾肠:第二钟意食呢款!佢外软内脆,第一次食红米整既肠粉皮,脆脆既内层好似油条咁鳝蒸荷叶饭:几香荷叶味,呢度既蒸饭好受欢迎,抵食夹大件,岩哂一家人黎share食燕窝炖椰皇:嗌左个甜品试,好食!啲椰子肉都食埋,仲有养颜燕窝,唔会太甜,味道刚好总括黎讲,啲野系好食既,希望佢啲野食可以保持新鲜!

子姜鲜虾腐皮卷:好脆口,子姜令成碟点心无咁腻,系新奇配搭

药膳浸鸡脚:同平时酒楼食既差不多,普通

总括黎讲,啲野系好食既,希望佢啲野食可以保持新鲜!
子姜鲜虾腐皮卷、萝卜糕
药膳鸡脚