2022-01-17
是日特价清酒50蚊。好味,比较mild。同寿司夹口感更上一层楼。一开始黎嘅面豉汤不得不赞。同出面味道好唔同,唔会太咸,真系好味好多。再黎嘅系鱼肝小食。感觉一般,食多会有点腻的感觉。冷稻面汤底系冻嘅,有淡淡清凉薄荷嘅感觉。食落焕然一新。加埋wasabi同姜食几有趣味。定食包含的寿司。吞拿鱼鲛寿司系最好食同难忘嘅,因为油脂实在丰富。 仲有三文鱼腩寿司,金目錭寿司,本鲔(大拖罗)寿司质素也不错。值得一提所有寿司入面嘅饭量比其他寿司店舖少,突显出鱼嘅鲜味。饭入面已包括微量wasabi同黑醋,更能叫到鮨味。食完超满足嘅原条海鳗寿司同特盛北海道海胆军舰。最后order左蟹。令我哋好难忘。肉系比一般蟹多,因为大只。但食得好麻烦。d肉周围飞,重剪烂咗把铰剪。。(顽强嘅蟹呀~~)有啲后悔叫咗,纯粹因为我哋都好怕麻烦。😂 整体而言好食, 质素不错。
是日特价清酒50蚊。好味,比较mild。
同寿司夹口感更上一层楼。
再黎嘅系鱼肝小食。感觉一般,食多会有点腻的感觉。
定食包含的寿司。
食完超满足嘅原条海鳗寿司同特盛北海道海胆军舰。
最后order左蟹。
有啲后悔叫咗,纯粹因为我哋都好怕麻烦。😂
整体而言好食, 质素不错。