2023-01-16
1914 浏览
去咗行形点,行到攰攰地,就想揾个地方坐低饮杯茶食个包🤭。同亚女去咗利小馆,人唔系太多,好快就可以坐低,用QR Code自己落单有95折优惠,我哋叫咗点心、烧味、厨点、炒粉面,同亚女最钟意嘅甜品。炒粉面叫咗干炒牛河,份量较迷你,但系就好够镬气,好好食😋。点心叫咗萝卜丝酥饼,热辣辣,松脆可口。仲有三层肉(即系烧腩仔),我几欣赏佢哋个烧腩仔,因为佢烧得好香脆,油脂分布得好均匀,斩晒啲唔靓嘅部份,上最靓嘅比客人,但当然价钱就紧系贵啲啦!盛惠$100/9小件,每件嘅size仲细过只麻雀🤣。厨点叫咗七味豆腐粒,非常酥脆😋。最后,甜品叫咗个擂沙汤丸,热辣辣,流出流心芝麻,食完想再食🤣不过唔够亚女快手😂!今次非常满意呢间食店的出品,埋单时侍应话用银联卡付款,再多多个95折。yeah!干炒牛河价钱:$62CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️萝卜丝酥饼(3件)价钱:$39CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️擂沙汤丸(3粒)价钱:$30CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️七味豆腐粒价钱:$33CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️三层肉(9小件)价钱:$100CP值:⭐️⭐️⭐️
炒粉面叫咗干炒牛河,份量较迷你,但系就好够镬气,好好食😋。
点心叫咗萝卜丝酥饼,热辣辣,松脆可口。
干炒牛河
价钱:$62
CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️
萝卜丝酥饼(3件)
价钱:$39
CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
擂沙汤丸(3粒)
价钱:$30
七味豆腐粒
价钱:$33
CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
三层肉(9小件)
价钱:$100
CP值:⭐️⭐️⭐️