2024-09-12
一次过可以享用正宗台式火锅及现摇饮品,仲可以无限享用自助吧,任食凉拌鱼皮、杏鲍菇、卤肉饭、炸芋丸及生果,几正😍而且环境都唔错,值得一试汤底要咗鸳鸯锅,酸菜白肉汤底 拼 台式招牌,酸菜白肉汤底,好浓郁,但唔会太酸,白肉半肥瘦,好淋😋台式招牌,香辣惹味,入面有鸭血同豆腐~ 两款汤底啲配料都可以任加!花好月圆海鲜拼盘有鲍鱼、元贝、白鳝片、海虾及蚬,全部都好新鲜,好食😋企鹅赏月好可爱,啱晒中秋节,企鹅其实系墨鱼丸,月亮就系蟹子虾滑,可爱又好食~新鲜白鳝片我真系好钟意食白鳝片,渌一渌就可以食啦,好滑而且爽口,好大盘几抵食!美国牛肩胛肉肥瘦均匀,肉质几滑,肉味浓,好食爽口牛黄喉好大碟,唔可以渌太耐,都几爽口双柚爱玉茉莉3分糖,甜度ok,柚子味好清新,冰沙口感,加上仲有柚子肉同埋爱玉,口感丰富,好啱夏天饮!双柚爱玉茉香茶两种柚子😍好香柚子味,加上清新茶底、柚子肉及爱玉,好饮!食完火锅,餐厅仲每人送上一杯菠萝冰沙同红豆豆腐花,红豆豆腐花都几好食😋炸芋丸,都系任食,好正
花好月圆海鲜拼盘
有鲍鱼、元贝、白鳝片、海虾及蚬,全部都好新鲜,好食😋
企鹅赏月
新鲜白鳝片
美国牛肩胛肉
肥瘦均匀,肉质几滑,肉味浓,好食
爽口牛黄喉
好大碟,唔可以渌太耐,都几爽口
双柚爱玉茉莉
双柚爱玉茉香茶
两种柚子😍好香柚子味,加上清新茶底、柚子肉及爱玉,好饮!