2018-12-14
食物:两个人叫左两个burgers,其中一个加$28升级加薯条同餐汤。1. 热带之堡 ($63 +$28升级)个包有安格斯牛肉、芝士、菠萝、生菜同蕃茄同千岛酱。牛肉好厚又juicy, 超有口感😍😍个菠萝几有惊喜,系厚切,食落去甜好fresh。我觉得成个包既配搭都吾错,个人几钟意呢个包,再黎都会叫呢个包。唯一美中不足嘅系个面包,因为自己比较钟意食口感比较实既面包,呢个汉堡包对我来黎讲太松软。➕芝士肉酱薯条薯条系即叫即炸,配埋呢个芝士肉酱真系好间美食。都几多芝士,攞薯条果阵有拉丝效果。薯条份量都几多,加廿几蚊就有抵食啦!😋😋➕牛肝菌松露餐汤本身以为跟餐只可以加汽水,原来可以简餐汤🤩餐汤好香好浓,仲食到粒粒蘑菇,好足料。但我个人平时食得较清淡,就会觉得略咸。2. 白菌之堡($64)有安格斯牛肉、芝士、白菌蘑菇、生菜、蕃茄同蜜糖芥末酱。蘑菇同牛肉呢个配搭真系吾会输,好惹味,口感又丰富,好食!👍🏻😆地理位置:离牛头角地铁站大概5分钟路程,吾难揾,同埋系街口,好易见到。环境:餐厅环境吾错,系高椅同圆桌,你可以简坐室外或室内,装修得好似外国d cafe咁,坐得几舒服。服务:无加一,自助点餐之后,会有
1. 热带之堡 ($63 +$28升级)
➕芝士肉酱薯条
➕牛肝菌松露餐汤
2. 白菌之堡($64)
地理位置:
环境:
服务:
无加一,自助点餐之后,会有人送上黎。点左餐之后d野食好快就到,仲要热辣辣。侍应态度都好nice, 值得一赞。