2018-06-16 1233 浏览
叫左外卖番屋企食,简左个set再加一个pizza,set 入面可以系pizza/面食类任选两款,我地简左le rose pizza,同埋肉酱千层,另外跟set仲有一个小面包跟hazelnut sauce, 同埋一个蓝芝士蒜蓉包,外加左个白汁鸡肉Pizza,le rose pizza有巴马火腿,鸡肉,辣肉肠,火箭菜,味道唔错饼底好烟韧,白汁鸡肉pizza,呢个好一般,唔系好食到有白汁,蓝芝士蒜蓉包,呢个有4片,几好食,芝士好香,肉酱千层都好食,不过分量细,面包球Hazelnut sauce,呢个好难唔好食,主要都系食个酱,整体大部分都好食,不过个人喜好都系le rose pizza较好,味道唔错,而且送黎既时候够哂热,会再encore~~~
白汁鸡肉pizza,呢个好一般,唔系好食到有白汁,
蓝芝士蒜蓉包,呢个有4片,几好食,芝士好香,

2018-06-14