2023-02-20
喺旺角行街,行到好攰,好想饮杯咖啡☕️又肚饿🤤见到佢有大大个霓红灯吸引咗,入面又有面类,饭类,仲有最重要嘅咖啡☕️ 入到去见到好多AK 既poster同埋林明祯既纸版公仔,真系岩晒🔸嘴舔舔鲍鸡汤面🍜鸡汤味超浓郁,入面仲有劲多𩠌㗎,有鲍鱼、鸡,食完个拉面🍜再饮埋个汤,真系超级正㗎👍🏻👍🏻👍🏻🔸牛队长汤面🍜有秘制牛肋条,澳洲和牛封门柳,牛肚,牛筋及萝白.牛骨汤底👍🏻👍🏻👍🏻大大碗拉面🍜一次满足晒🔸麦芽焦糖鸡翼鸡翼炸得岩岩好,有甜甜既麦芽焦糖味,好夹👍🏻🔸牛油果虾多士🥑虾多士就食得多啦,今次就第一次食有牛油果既虾多士,原本我对牛油果就无咩好感,但原来食落先知咁好食嫁🫣原来炸虾多士比人感觉系好油腻,但牛油果🥑又中和晒油腻嘅感觉👍🏻👍🏻超正🔸红豆冰啡☕️心型❤️既杯,佢黎到已经好有层次,香浓嘅咖啡☕️配上红豆好特别👍🏻👍🏻👍🏻不过红豆有少少偏甜,如果唔钟意饮甜嘅咖啡,就会嫌佢特别甜😂好彩我系比较钟意饮甜嘅👍🏻🔸摇呀摇烘焙咖啡☕️摇呀摇,个名已经好特别,最面会有烧过焦糖,下面一层就系泡沫,咖啡☕️嘅味道适中,呢款都系偏向奶为主👍🏻打卡又一流❤️
喺旺角行街,行到好攰,好想饮杯咖啡☕️又肚饿🤤
🔸嘴舔舔鲍鸡汤面🍜
🔸牛队长汤面🍜
🔸麦芽焦糖鸡翼
鸡翼炸得岩岩好,有甜甜既麦芽焦糖味,好夹👍🏻
🔸牛油果虾多士🥑
🔸红豆冰啡☕️