餐厅: 走杯 (富時中心)
资讯:

2021-01-03 440 浏览
旺角呢间饮品店好有环保嘅概念,若果冇自备外卖杯就要加两蚊用佢哋嘅纸杯。佢地制作饮品嘅厨房系半开放式,见到职员都有戴口罩,感觉卫生。 🍴 黑白之恋歌-红乌龙燕麦奶 (Boxing Day价$26) (原价$38+$2纸杯) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 顶层嘅黑芝麻奶盖,黑芝麻味好香好浓郁,有烧一烧过嘅味道,奶盖要先饮,口感好厚!下面系乌龙茶同埋燕麦奶,加埋一齐好夹,茶味几突出,必试! 🍴 走杯仙草奶茶 (Boxing Day价$26) (原价$32 +$2纸杯) ⭐️⭐️⭐️💫 茶味唔系太突出,奶味较重,仙草比较大条,就算用大饮管都唔系好饮到,整体正正常常。 .............................. 走杯 地址📍: 旺角弥敦道585号富时中心地下3号舖 总评分: 8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 环境👀: N/A 服务👨🏻‍🍳: N/A 卫生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️

走杯
地址📍: 旺角弥敦道585号富时中心地下3号舖