2020-09-09
summerdrinks严严夏日,疫情关系度度都冇得去,行下商场买完野就要返屋企了。顺便买啲冰冰饮下啦~呢间迷客夏,台湾野,又几好饮,同X茶比有过之冇不及,X茶香港店劲难饮。荃湾呢间分店有埋座位,但两杯野饮我等左十四分钟,唔知系咪跌左我张单,但店员每次出饮品都会教客人点样饮好味啲。#草莓芝士 $34~系芝士奶盖加士多啤梨沙冰,奶盖够绵密有口感,个人觉得芝士咪可以再多少少,沙冰我冇减糖但都觉得甜品啱啱好,值得一赞系佢另外再加左啲士多啤梨果肉,我觉得我会经常饮呢个,好似饮士多啤梨沙冰健康过饮黑糖珍奶。#多芒优格 $36~原味乳酪加芒果沙冰,店员建议搅均先饮,同埋放一阵芒果味会突出啲。搅均左原来乳酪味都几出,估计落左好多好甜嘅芒果所以唔会有酸味,感觉比芝士奶盖更健康。两杯都好大杯,饮完唔洗食饭😂😂😂
顺便买啲冰冰饮下啦~
#草莓芝士 $34
#多芒优格 $36
两杯都好大杯,饮完唔洗食饭😂😂😂