2023-08-25 55 浏览
依间 Lucky绿 嘅饮品,真系劲好饮,而且佢哋嘅饮品系用新鲜水果同蔗糖制成,非常之真材实料,完全唔会有糖浆果种好假嘅感觉我分别叫咗一杯水蜜桃多多同埋五串冷锅串串。水蜜桃多多一入口已经劲香,唔单止佢嘅水蜜桃好香,而且佢嘅茶底都好香,唔会太浓啱啱好而且我系叫咗走甜,走甜已经系几好饮,会有水果自带嘅甜味,加埋茶底,饮落去就啱啱好,而且杯入面都会有好多水蜜桃果粒系入边,有得饮有得食,都几开心至于冷锅串串超级抵,净系需要$5一串,而且可以选择嘅嘢食好多,所以我交咗俾老板娘帮我选择🤣🤣🤣调味唔会太辣,亦都唔会太过咸,食落去都OK。而且佢系冷锅串串,所以系冻嘅,佢冻得来嚟都唔会太过冰冷,所以口感可以。