2022-05-19 795 浏览
🌰NUTTEA🌰呢间坚果茶我已经饮过无数次 Nuttea为台湾引入首间纯素坚果奶茶品牌 行过旺角想饮手摇饮品 但系又怕肥既人 呢间绝对推荐 佢哋嘅奶系用坚果做 非常健康 价钱同食物成正比 非常值得大家饮!🌰结合五种坚果: 腰果、核桃、杏仁、榛果、夏威夷果仁低温萃取而成🥤坚果奶会散发浓浓坚果香味 口感醇厚🍯天然植物蔗糖 手熬煮糖 没有任何加工🥛没有牛奶 没有奶精 适合有乳糖不耐症人士饮用-伯爵朱古力坚果奶盖茶-我见menu比左三粒星 即刻买黎试吓!坚果奶盖厚身 质感厚实 入口好香nuts味 朱古力味好突出🍫 好浓郁 洁身 上面仲铺左唔少既可可粉 伯爵茶好清香 三款好夹!宇治抹茶坚果奶盖茶今次叫咗走冰微甜 宇治抹茶味浓郁 甜度啱啱好 坚果奶盖咸中带点微甜 充满左坚果香 奶盖入口好滑好厚实 上面有啲果仁粒 可以问店员拎个匙羹配奶盖食 味道唔错 比一般奶盖更香滑扎实🙈
🌰NUTTEA🌰

🥤坚果奶会散发浓浓坚果香味 口感醇厚