餐厅: 日の苑西日式外賣專門店
资讯:

2021-01-21 3260 浏览
‼️抵抵抵‼️而且仲系好香嘅咖哩同日本饭🇯🇵🍚.日之苑只有外卖,好处是食物多款,而且丰俭由人,想平有平,想豪又得。鱼生刺身又得,熟食亦有。适合不同需要。.👇还有每日精选👇超抵之选💖.📌咖喱猪扒饭送面豉汤 $29我本身好 #环保 ♻️,所以特别强调 #走胶袋 和 #走餐具 。希望大家如不必要都尽量减废源头,每个人为方便一阵间,就增加了好多胶袋。谢谢大家容许我呼吁一齐环保。.讲回正题,我个超抵 $29 咖喱猪扒饭💖💖.👇面豉汤 - 味道可以,有少少料。.呢个咖喱猪扒饭有乜好?首先系我一打开个盒盖,哗,好香的咖哩味香喷喷,猪扒🐷亦大大块,睇同闻都满意,味道呢?.咖哩咁香,当然要捞下饭试啖,又再哗!坚日本米煮嘅日本饭🇯🇵🍚,一食落口嘅口感便知不是普通饭。黏度同弹牙的口感零舍不同,$29我无期望竟然有咁嘅质素。我俾好多个赞👍👍👍👍👍👍.日式咖哩汁好味又够多,惹味😋 猪扒亦够大够厚,吉列层外皮炸得脆口,但有点偏硬,可能炸少的的会更完美💖💖食完好正嘅饭后,再睇返张门面相👇,而家先留意到真正用日本米,怪不得真系食到正正日本饭。👍👍📌总结:✅日本饭好正,真用日本米✅咖哩汁好香、好味、够多✅猪扒都不错✅价钱超抵
‼️抵抵抵‼️而且仲系好香嘅咖哩同日本饭🇯🇵🍚

👇还有每日精选

👇超抵之选💖

📌
咖喱猪扒饭送面豉汤 $29
咖喱猪扒饭送面豉汤  (4.5分)

讲回正题,我个超抵 $29 咖喱猪扒饭💖💖
👇面豉汤 - 味道可以,有少少料。
面豉汤

呢个咖喱猪扒饭有乜好?
咖喱猪扒饭  (4.5分)

📌总结:
✅日本饭好正,真用日本米
✅咖哩汁好香、好味、够多
✅猪扒都不错
✅价钱超抵
✅食物款多,丰俭由人,有平有贵,有生有熟
超推介👍💖
如果可以,请大家记得走餐具,又或走埋胶袋♻️♻️🙏🙏💖💖
2021-01-13
5 分钟 (外卖自取)
咖喱猪扒饭送面豉汤  (4.5分)
咖喱猪扒饭  (4.5分)