2023-02-13
尖沙咀有间几特色嘅fusion餐厅,之前网上睇过食评都唔错,加上仲有个月弯灯装饰,所以都想慕名而来。🌙食物都相当唔错㗎,我哋今餐都嗌咗好多香口嘢,整得真系几好。❤️首先讲下呢个唔食都见得下人嘅”火焰蒜片一口和牛粒”。上菜嘅时候非常吸睛,烈火仲系烧住啲牛嘅,所以食落去嘅时候仲系非常之热辣辣。☀️❤️“青柠柚子鸡翼”亦都好值得试。鸡翼基本上都系我哋嘅至爱,呢度将原本普通嘅鸡翼整得更加好味。香煎炸过嘅鸡翼已经系好香口,加埋青柠柚子醋调味就好清新,有酸酸味味嘅感觉。🍋❤️跟住就试咗个未食过嘅“炸金文拔芝士配苹果提子忌廉椰菜花饭”。点解嗌呢个呢,因为佢系有炸芝士系我哋都好钟意,所以想试下。佢炸出嚟嘅芝士系圆形波波球咁几得意,咬落去都有少少拉斯嘅,一啖芝士波一啖饭都几过瘾。🥳❤️如果想要好饱肚嘅就一定要试下“原条照烧鳗鱼明太子忌廉扁意粉”。除咗意粉会增加饱肚感,佢嘅鳗鱼亦系非常足料,肉质非常丰厚。🐘
食物都相当唔错㗎,我哋今餐都嗌咗好多香口嘢,整得真系几好。 ❤️首先讲下呢个唔食都见得下人嘅”火焰蒜片一口和牛粒”。上菜嘅时候非常吸睛,烈火仲系烧住啲牛嘅,所以食落去嘅时候仲系非常之热辣辣。☀️