2020-11-09 942 浏览
🐷👨‍👩‍👧太耐无食过Tea-Buffet☕️🍴呢个香印主题🍇🍇🍇真系令我喜出望外More than expected 🧡🧡🧡之前见到白桃🍑都已经好吸引不过𠮶次就订唔到 所以今次一星期前订到都好期待😍😍我地1450左右到已经开始排队 流程都算好快 😋😋好快就可以安排到我哋入座 第一下感觉餐厅🏩个卫生同防疫情况系做得几好🎉可能之前订枱时话会有小朋友🐷所以餐厅安排左一个比较Corner嘅地方比我地 准备好晒小朋友餐具🍴同BB櫈👶🏻🪑所有餐具都用保鲜纸密封好🧺 🍞🥖🥙🥘🍝🍜🍱🍛🍤🥠🍡🧁🍰🍦🍨🍮🍿食物𠮶部分我无谂过原来而加Tea Buffet都会有咁多食物选择连热食 面档 寿司Counter都有 🍇香卬款式类嘅甜品都有好多 🍇香印法式小蛋糕🥧香印紫提三文治🥪香印芝士蛋糕🍰 香印芝士慕丝蛋糕🍩士多啤梨🍓香印乳酪雪条🍧蟹肉寿司🍣卷配香印葡萄莎莎 🍇香印果冻🍇🍨牛奶布甸🥛🍮及香印葡萄味啫喱🍭刺身🍣有三文鱼 喜灵鱼同鱿鱼仲有加州卷甜品有Scones Waffle🥞 6款movenpick 雪糕🍦🍦Pancake🥞凉粉 豆浆花 爆谷🍿夹糖🍬🍫热食🍝🍲其实都有好多 好似有台湾三杯鸡 吉列猪扒 超码八款以上
🐷👨‍👩‍👧太耐无食过Tea-Buffet☕️🍴

香印芝士蛋糕🍰 香印芝士慕丝蛋糕🍩

刺身🍣有三文鱼
喜灵鱼同鱿鱼仲有加州卷
Pancake🥞凉粉 豆浆花 爆谷🍿夹糖🍬🍫
热食🍝🍲其实都有好多 好似有台湾三杯鸡 吉列猪扒 超码八款以上 不过真系太多选择同始终系Tea Time 我都系食甜品

重点平时Tea Buffet可能只系跟一杯饮品🍹呢到系有个Coffee & Tea Corner有个同事Serve 无限饮咖啡☕️冻柠茶 🍋🍹

💳💰而加用HSBC有75折 其他卡都做紧78折
都系200几一位 性价比超高高高 👍🏻👍🏻👍🏻

真心推介呀 好似做到一月🤩
星期六日同公众假期先有㗎呢个Full Tea Buffet
星期一至五就系Dessert Buffet $168呢个就无任何折扣