2020-09-06 1112 浏览
[🇭🇰香港- 红磡].唔系讲笑,好难得食到一间中式私房菜由创意到味道都好高水准!真系由餐前小吃- "芥末麻香花胶"&"冰镇南非鲍鱼",到"原盅炖哈密瓜爵士汤",再到小炒"辣酒煮海花螺","金蒜蒸指天翅",”鲜头刀咕噜肉”,"稻浆有机菜远",最后主食"瑶柱鲜蛋炒"&"上海素菜粗炒"都超级出色又有惊喜!最最最正系个“赛螃蟹粉法饱”,用左5种22只蟹拆出来一大盘橙红色嘅蟹粉😍啖啖蟹肉捞埋啲膏,可以斋食,配蟹醋/原味或蒜香法包,但我最钟意都系净蟹粉咁食🤩道道菜超大份又真材实料,性价比系超级高👍🏻.🔻🍽 东煮友喜📌 地址: 红磡崇洁街73号地舖.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyathunghom #tummysreadyforchinese
[🇭🇰香港- 红磡]
🔻