2024-05-20 92 浏览
今日因为有限定既推当值(即系支持紧既地下偶像),所以黎左呢间CAFE比起坊间既MAID CAFE,呢到楼底高,座位超级舒适,而且仲有好欣勤既服务员(超级可爱既服装)(同埋超有礼)入到门口,会有可爱既MAID 黎接待你同带位~坐低左之后,如果第一次黎既客人佢地都会慢慢同你讲解餐厅守则同有既SET等等~~不过大家要留意消费伴随住时间限制,所以可能要留意时间我讲要留意时间系因为,佢地既出既餐实在太丰富了餐厅有5个SET ,我简左最平既168 SET(一个主食*有多款饭,意粉选择,另外佢竟然有汉堡包餐!!!!,另外仲有跟两款小食,加少少钱仲可以有3款,唔好睇佢讲小食以为好少...个份量多到一个点,另外仲有多款特饮选择)其他既SET 都因应客人需要而设的,大家可以去睇睇MEUN~~~短时间内塞咁多野落肚.90分钟真系有D辛苦,同埋如果你想加时坐耐D,再叫野饮野食都未必食得落,特别系如果你好想同可爱既MAID 们倾耐D交流下既话,90分钟真系唔会够一开始先上左一个小沙律,酸酸地开胃的,跟住就黎左青苹果梳打~叫左一个鱼柳包餐拼薯条,个包大到不得了,不过因为排住同我的推倾计睇佢表演...放耐左个包都硬
不过大家要留意消费伴随住时间限制,所以可能要留意时间
我讲要留意时间系因为,佢地既出既餐实在太丰富了
叫左一个鱼柳包餐拼薯条,个包大到不得了,不过因为排住同我的推倾计睇佢表演...放耐左个包都硬晒...建议大家真系要趁热食
另外小食简左炸鸡同埋花枝丸~~~炸鸡有超多粒,但花枝丸得两粒,个比例怪左少少但系都已经好饱好饱了真系(顺带一提,小食都有好多款~~)
最后系想讲下环境~环境开扬真系好好FEEL.唔会成间餐厅油烟味,系食市林立既商业大厦,有一边有好大既(昌),仲有部飞镖机,感觉好好的
餐厅内有分男女厕,呢样值得一赞
额外要讲既系 : 呢到既表演台够高真系好正,平时多数都会睇人头多,好难得一间CAFE地方够大又做到呢个效果
一个多野食,有表演睇,仲有最紧要一样系香港人成日挂系嘴边既良好服务态度,呢到绝对比到你
另外见到佢地做既LUNCH SET 真系抵到爆~~
最后提提有加一收费的~~
脆鸡粒+炸花枝丸
青苹果梳打